Att ta med på campingresan

flynordic.se - Allt om att resa jorden runt och i Sverige

Att ta med på campingresan

Få saker är så avkopplande som ett välförtjänt glas vin när man anlänt till campingen efter en lång dags körning. Vissa saker är helt enkelt nödvändiga att ta med sig på campingresan. Glöm inte heller att ta med dina personliga saker.

Glöm inte vinet

En campingresa är inte optimal utan ett gott glas vin på kvällen. Det bästa är att handla allt ni ska dricka på Vinoteket innan ni åker iväg på resan. Om du handlar på Vinoteket innan du ska resa slipper du riskera att bli utan vin första kvällen. Vissa campingplatser kan ligga långt utanför centrum där ni kan hitta dricka. Om du föredrar alkoholhaltigt vin finns det även en risk att Systembolaget är stängt på destinationen om ni anländer sent på kvällen. På Vinoteket finns viner av olika slag så du kommer säkerligen att hitta något som passar.

Personliga saker

Det kan vara irriterande att glömma vissa personliga saker när man åker iväg på campingsemester. Var noggrann med att packa allt du kan tänkas behöva på resan. Ett tips är att fundera över vilka saker du använder dagligen, då du troligtvis kommer att sakna dessa om du inte tar dem med dig. Exempel på saker som man kan behöva är mobiltelefon, laddare och tandborste.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar