Rätt resväska till rätt resa

Rätt resväska till rätt resa

Om du tycker om att resa kan det vara smart att investera i en eller flera riktigt bra resväskor. Det är stor skillnad på att göra en charterresa på två veckor till Thailand, tågluffa i Europa och att åka på en kort weekendresa till Köpenhamn. Investera i rätt resväska till rätt resa.

Köp resväska och spara hundralappar

För att det ska blir en härlig och säker resa behöver du ha en passande resväska. Det är inte roligt att inte få plats med allt som du behöver eller att behöva ta med en XL-väska på en kortare tur. Se din resväska som en god investering. För att det inte ska bli för dyrt kan du passa på att köpa resväskan under en rea eller i slutet av sommarsäsongen. Då sparar du enkelt in hundralappar. Du kan då rent av investera i en slags resväska som du saknar, men kommer att använda i framtiden. Köp din nya resväska på resväskor.se som har en sommarkampanj med 30 procents rabatt på Samsonite.

Kabinväska

Att äga en kabinväska är alltid smart. En lagom stor väska för en konferens med jobbet, för en weekend i London eller när du ska hälsa på släkten ett par dagar. När du reser med kabinväska behöver du ju inte heller checka in ditt bagage när du flyger.

Stor resväska

En stor resväska är perfekt att ha när du ska göra en längre resa: som två veckor i Thailand, göra en bilsemester, när du ska till stugan, åka till fjället för att åka skidor eller flytta. För barnfamiljer är en stor resväska nästan ett måste.

Ryggsäck

En rejäl ryggsäck passar dig som ska tågluffa, vandra eller resa jorden runt. Det är så mycket enklare att ha allt på ryggen, än att behöva dra en väska på hjul om du är i Indien och ska ta dig från busstationen till vandrarhemmet.